Draag tijdens het skiën een helm van Bollé

Redactioneel artikel de Scherper 25 december 2014

Ruim 75% van de skiërs draagt tegenwoordig een helm op de piste. Dat ervoer ook Stein Cools tijdens zijn wintersport in Oostenrijk. Stein draagt dagelijks een bril voor verkijken. Dit zorgde nog wel eens voor de nodige problemen wanneer er ook een skibril gedragen moest worden.

Stein ging op zoek naar een skihelmenmerk dat een skihelm voor brildragers heeft met goede prijs-kwaliteitverhouding . Het Franse merk Bollé heeft dat. Bollé heeft een helm met een geïntegreerd vizier dat in een simpele beweging over de bril heen te bewegen is. Zo heeft de brildrager geen losse skibril, die slecht past over de dagelijkse bril, nodig. Er wordt een tweede vizier in een contrast verhogende kleur meegeleverd voor beter zicht op diepte die nodig is tijdens slechte weersomstandigheden. Het goed kunnen zien samen met het comfort van een skihelm met goggle (skibril) of vizier verhoogt uw plezier en veiligheid tijdens de wintersport.

Ter introductie heeft Cools de actie verlengd tot 15 januari. Er is al een helm inclusief goggle vanaf 169 euro. Meer informatie in de winkel of op www.coolsbrillen.nl

Cools Brillen, De Akker 7, Vlijmen, 073-5130006,
info@coolsbrillen.nl, www.coolsbrillen.nl

[product_category category=”skihelm_goggle” per_page=”12″ columns=”3″ orderby=”default” order=”ASC” operator=”IN”]