Nu ook skihelmen met vizier

Redactioneel artikel De Scherper woensdag 12 november 2014

Er is veel gebeurd dit jaar, bij Cools Brillen en in de optiekbranche. Opticienketens maken reclame om aan te geven dat ze de goedkoopste zijn, maar zijn ze ook de beste? Wanneer ben je de beste? Is dat met goede kwaliteit monturen en glazen, de juiste oogmeting, lekkere koffie of een goede service?

Cools Brillen staat voor de beste kwaliteit en service en zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom hebben zij afgelopen jaar geïnvesteerd in een grote aanpassing van haar oogmeetruimte. De inrichting is vernieuwd en door de aanschaf van een 3D OCT van Carl Zeiss geven zij u een beter 3D-beeld van uw oog. Zo sporen zij problemen eerder op en voeren zij controle uit op bijvoorbeeld glaucoom, cataract (staar) of diabetes.

Op de internationale optiekbeurs heeft Cools Brillen een producent van hoogwaardige brillen uit Zwitserland ontmoet die vanaf 2015 brillen zal leveren met extra harde laklagen en de meest moderne materialen. Het brillenmerk PREGO is terug bij Cools Brillen met mooie modellen en kleuren.

Binnenkort verkoopt Cools Brillen ook skihelmen van Bolle. Een goed passende skihelm met aangepast vizier zorgt ervoor dat u geen ski-zonnebril meer hoeft aan te schaffen. Een skihelm is er al vanaf € 125,-.

Cools Brillen nodigt u van harte uit het allemaal zelf te komen bekijken tijdens de gezellige Brabantse open dag op zaterdag 15 november van 10.00 tot 16.00 uur.